LISTA ALERGENILOR ce pot fi prezenti în preparatele culinare preparate în cadrul unitătii noastre:
◊ cereale care contin gluten si produse derivate
◊ crustacee si produse derivate
◊ oua si produse derivate
◊ peste si produse derivate
◊ arahide si produse derivate
◊ soia si produse derivate
◊ lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
◊ nuci, migdale, alune de padure, fistic si alte fructi cu coaja, inclusiv derivatele lor
◊ telina si produse derivate
◊ mustar si produse derivate
◊ susan si produse derivate
◊ dioxid de sulf si sulfiti
◊ moluste si produse derivate
Alergenii pot să fie prezenti in produse ca atare sau ca urmare a unor contaminări pe fluxul de productie. Pentru mai multe informatii referitoare la produsele noastre va rugam sa va adresati personalului nostru. Anunt realizat în conformitate cu Reg. CE 1169/2011 privind informarea consumatorilor.